sobota 31. decembra 2016

Rady do nového roka 2017!

Ahojte!
Dúfam, že sa máte skvelo. Dnes je Silvester a čoskoro aj Nový rok 2017. V tomto článku by som vám chcela dať  pár rád do nového roka čo nás čaká. Nebude to nič špeciálne, len som chcela takto skromne vás trochu nakopnúť, aby ste to mali ľahšie a aby rok 2017 bol ešte lepší ako predchádzajúci.
Tak poďme rovno na tie rady!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Urob si zošit o roku 2017
Áno. Toto je skvelá rada podľa mňa. Radím vám.aby ste si urobili nejaký ten zošit, kde si budete zapisovať, čo bolo dobré a zlé v každom mesiaci v roku 2017. Myslím, že je to užitočné a o rok si budete ten zošit prechádzať a bude to pre vás taká spomienka. Budete tam mať zhrnutý celý rok. To je podľa mňa najlepšia rada, čo by ste mali urobiť :)

                                                                      2. Snažte sa dosiahnuť si svoje ciele
                                               Toto myslím úplne vážne. Človek má milióny cieľov a keď sa ich nesnaží dosiahnuť, tak jeho život nie je úplne naplnený šťastím. Odznova vám radím, skúste sa dosiahnuť ciele,ktoré máte,ktoré skrývate hlboko v srdci a nikto o nich nevie. Ale aj keď o nich vie, snažte sa ich dosiahnuť. A keď už nie tie veľké ciele,túžby, tak aspoň tie malé. Uvidíte, že vám bude lepšie. Mám to odskúšané :)

3.Nájdite si nejaký koníček, ktorý vás bude baviť
Aj toto je užitočná rada. Veľa ľudí v dnešnej dobe sa nudí, nemá chuť do života a len tak premaniačí celý deň na mobile. Nehovorím, že nemôžete byť na mobile,ale lepšie by bolo,keby ste aj popritom mali nejaký koníček, ktorý vás baví a napĺňa. Či už je to čítanie, písanie, pozeranie seriálov, hranie nejakého športu, to je úplne jedno. Vždy je lepšie mať vo svojom živote nejaký koníček, ešte lepšie by bolo, keby ich bolo viac ako jeden,ale ja si myslím, že pokojne pomôže aj ten jeden. Tak ja dúfam,že si nejaký koníček nájdete :)

                                                                    4. Spoznávajte svet, užívajte si život                                                                         Cestovanie, spoznávanie sveta je fakt niečo, čo človek proste potrebuje. Svet je tak krásny, že je škoda ho nepreskúmať. Mne sa to veľmi v tomto roku nepodarilo, ale verím, že v roku 2017 to bude oveľa lepšie. Veď vy nemusíte ísť niekde na koniec sveta do Číny, stačí aj keď pôjdete na výlet niekde v Slovensku. Slovensko je tiež krásna krajina a je veľká škoda, že väčšina ľudí si to nemyslí. Tak ja dúfam, že túto radu si tiež zoberiete do srdiečka a že som vám aj v tomto pomohla :)

5. Myslíte pozitívne,nestresujte
Viete, ako je veľmi dôležité myslieť pozitívne a nestresovať? Ohromne dôležité. Týmto typom pomôžete sebe a aj ostatným ľudom. Viem, je to ťažké sa v tomto svete nestresovať,ani ja nie som na tom úplne skvelo, ale vždy si zapamätajte, že väčšinou to, čo chcete, tak sa aj tak stane. Neprinášajte tie zlé veci, ale myslíte pozitívne. Veľa šťastia! :)

                                                                   6. Zdravý životný štýl
                                                                   Nechcem vám tu teraz písať, aký je zdravý životný štýl dôležitý alebo také niečo. Ale je pravda, že keď človek aspoň pár krát do týždňa si trochu zacvičí, tak mu to určite pomôže. Bude sa cítiť viac energický a zdravší. Tak to je aj s jedlom. Je to vaše telo a treba sa oň ho starať, dávať doň ho vitamínové jedlá. Samozrejme, môžete si dovoliť aj nezdravé jedlo :D :). Nechcem vás do tohto typu nútiť, ide len o to, že vám chcem pomôcť, nič viac. Je na vás, ako si to s týmto typom zariadite :)

7. Pomáhajte a buďte dobrí k ľudom
Tiež nechcem v tomto type povedať, že keď je na vás človek zlý, tak sa naň ho usmievaj a buď naň ho dobrý, to vôbec nie. Ale keď človek je k vám mierny, dobrý, milý, tak buďte k nemu taký aj vy. A taktiež je veľmi dôležité, keď človeku pomôžete. Keď to urobíte, tak sa človek poteší, ale aj vy budete mať z toho dobrý pocit :)

                                                                  8. Proste sa tešte zo života!
                                                                  To je posledná rada, čo vám tu teraz napíšem. zapamätajte si, že aj tá najťažšia situácia sa dá zvládnuť, aj keď ťažko. Aj pri tých ťažších chvíľach si spomeňte na veci, ktoré vás robia šťastnými. A keď máte náhodou zlý deň, tak si povedzte, čo bolo aj na tom dni dobré, pretože určite sa nájde aspoň jedná vec, čo vás urobila šťastnými, alebo aspoň ste sa tomu potešili. Väčšinou to tak je.

Zdroj:Google

              

                                                       Šťastný nový rok 2017!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára