sobota 24. septembra 2016

A je to tu - Džínsový dennik 6 je v mojich rukách!

Ahojte!
Vítam vás pri mojom slávnom,veľmi očakávanom (aspoň pre mňa) článku.
Tento článok bude venovaný všetkým milovníkom Džinsových denníkoch,ale verím,že aj všetkým knihomoľom,ktorí milujú knihy.
Myslím,že aj keď ste nečítali sériu Džinsových denníkov,tak asi viete,že vyšiel záverečný diel Džinsový denník 6. Táto séria vo mne vyvolala veľa emócii,proste sa veľmi teším,že už skoro hneď po vydaní  ju môžem držať v rukách ,obzerať si ju a čoskoro si ju aj prečítať.
Bez recenzií sa Džínsový denník 6 neobíde.Takže recenzia určite bude,keď si posledný Džinsový Denník 6 prečítam. Nechcem to tu teraz veľmi veľa rozpisovať,aj keď by som veľmi chcela, ale boli by sme tu do rána...



Takže chcela som urobiť tento článok preto,lebo v piatok (23.9.2016) ma moja úžasná mamka veľmi milo prekvapila,pretože mi kúpila knihu,ktorú odkedy vyšla som veľmi chcela - Džínsový denník 6!
Samozrejme moja prvá reakcia bolo veselé kričanie,jačanie akoby išlo o život.Ďakovala som,objala som mamu ,tancovala som s džinsovým denníkom 6 a nemohla som uveriť,že mi ju ho mama kúpila.Bola som dojatá a rozplakala som sa.
Milujem Džinsový denník sériu a teším sa,aký bude záverečný denník. Som zvedavá,ako to všetko nakoniec dopadne (aj keď približne viem tipnúť :D). Zuzka ma určite milo prekvapí...
Zaujímalo by ma,že čí ste niekedy čítali Džinsové denníky,že čí sa vám páčili,že čí ich milujete ako ja a keď ste nečítali,tak asi robíte chybu,pretože to sa na prvý pohľad môže zdá,že to nebude zaujímavé,ale je to úžasné a myslím,že sa to fakt oplatí prečítať.
Je mi ľúto,že je to posledný Džínsový denník,ale myslím,že to tak je asi najlepšie.
Teším sa na túto knihu veľmi!








                           Dúfam,že sa vám môj kratší informačný článok páčil.
                                Tak zatiaľ čaute! <3

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára